Vinkkelilogo-kesa

 
Tilaa_Vinkkeli

Tilaa Vinkkeli

Tilaa esiintymään

Tilaa Vinkkeli esiintymään firman pikkujouluihin, tulosjuhliin tai syysriehaan. Varaa meidät valmistujaisiin, kaverin häihin tai 50-vuotisjuhliin. Improvisaatio sopii pieniin ja suuriin tilaisuuksiin, erikokoisiin tiloihin ja erilaisille yleisöille. Yleisön ehdottamat aiheet usein ohjaavat improja tilaisuuden hengen mukaisesti. Osallistumista ei kuitenkaan tarvitse jännittää: ketään ei vedetä mukaan lavalle.

Paras aika improvisaatiolle on usein juhlien alkupuolella, kun ihmiset jaksavat vielä hieman keskittyä. Esitys toimii usein myös jäänsärkijänä, joten tilaisuus voi jatkua sen jälkeen rennoissa merkeissä eteenpäin!

Keikalle lähdemme 3-4 improvisoijan voimin. Tilanteen niin salliessa otamme mukaan myös muusikon ja loihdimme esitykseen improvisoitua musiikkia.

Kymmenen vuoden kokemuksella suosittelemme erityisesti seuraavia pesishenkisiä pakettejamme:


Läpilyönti

Läpilyönti on puolen tunnin mittainen improvisaatiopaketti, jossa lyhyet kohtaukset toisensa jälkeen kutittelevat suupieliä ylöspäin.

Tämä suosituin keikkatyyppimme sopii loistavasti useimpiin juhlatilaisuuksiin, joihin on tulossa muutakin ohjelmaa. Läpilyönti murtaa jään ja jättää mahdollisesti improvisaatiota ensi kertaa nähneen yleisön jatkamaan iltaa hauskoissa merkeissä.

Takalaiton

Takalaiton on se pidempi läpilyönti, kestoltaan noin kolme varttia. Mukaan mahtuu hieman enemmän improvisaation iloa – mielestämme se ei ole laitonta! Sopii erityisesti tapahtumiin, joissa yleisö tuntee improvisaatiota hieman etukäteen ja on valmis osallistumaan estottomasti aiheiden ehdotteluun.

Vuoropari

Illan pääohjelmanumeroksi sopii vuoropari, joka koostuu kahdesta n. 45 ja 30 minuutin mittaisesta puoliajasta.

Vuoropari sopii yleisölle, joka nauttii improvisaatiosta ja haluaa nähdä sitä enemmän kuin pienen makupalan verran! Vuoroparissa on mahdollisuus nähdä yksittäisten kohtausten lisäksi myös pidempiä juonellisia kokonaisuuksia.

Ajolähtö

Etkö löytänyt yllä olevasta listasta mieleistäsi? Onko sinulla jotain erikoisempaa mielessä? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!

Ajolähtö-pakettimme on kuin Fantasia-pizza: täysin sinun toiveittesi mukaan muotoiltu improvisaatioesitys. Kokemuksesta osaamme myös kertoa, minkälaiset asiat toimivat erilaisissa tilaisuuksissa, joten juonitaan yhdessä ajolähtö päälle!

Tilaa

Tilaa improesitys tai kysy lisätietoa Vinkkelin keikoista osoitteesta impro@vinkkeli.fi.


Tilaa kouluttamaan

Tilaa Vinkkeli luomaan ryhmähenkeä, antamaan onnistumisen kokemuksia ja tarjoamaan oivalluksia esiintymisestä. Koulutamme niin työtiimejä, kaveriporukoita kuin muitakin kohderyhmiä.

Improvisaatioharjoituksilla vähennetään esiintymispelkoa, parannetaan ryhmätyöskentelyä ja opetetaan tiimisi jäseniä kuuntelemaan aktiivisesti toisiaan.

Koulutus toteutetaan hauskoina käytännön harjoituksina, joissa yhdessä tekemällä voidaan käsitellä monenlaisia asioita. Improkurssin kesto voi vaihdella puolen tunnin makupalasta pitempiin koulutuksiin tarpeen mukaan.

Tilaa koulutustilaisuus tai kysy lisätietoa Vinkkelin keikoista osoitteesta impro@vinkkeli.fi.


Ota yhteyttä!