Tilaa Vinkkeli


Tilaa esiintymään

Tilaa improvisaatioesitys firman pikkujouluihin, syysriehaan tai tiimipäivään. Vinkkeli viihdyttää vaikkapa valmistujaisissa, häissä tai 50-vuotisjuhlissa. Tarvittaessa räätälöimme teemoja ja yksityiskohtia juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Usein yleisön ehdottamat aiheet ohjaavat improja tilaisuuden hengen mukaisesti. Osallistumista ei tarvitse jännittää: ketään ei vedetä mukaan lavalle.

Paras aika improvisaatiolle on usein juhlien alkupuolella, kun yleisön kiinnostus on helpompi herättää. Esitys toimii usein myös jäänsärkijänä ja ilmapiirin rentouttajana.

Vinkkeli esiintyy tavallisesti 3-4 improvisoijan voimin. Tilanteen niin salliessa mukaan napataan myös muusikko, joka loihtii esitykseen improvisoitua musiikkia.

Tilaa kouluttamaan

Tilaa Vinkkeli vahvistamaan ryhmähenkeä, antamaan onnistumisen kokemuksia ja tarjoamaan oivalluksia esiintymisestä. Koulutamme niin työtiimejä, kaveriporukoita kuin muitakin ryhmiä ja räätälöimme koulutuksen sisällön aina osallistujien ja tavoitteiden mukaisesti. Improvisaatioharjoituksilla vähennetään esiintymispelkoa, kannustetaan heittäytymään ja opetetaan tiimin jäseniä kuuntelemaan aktiivisesti toisiaan.

Koulutus toteutetaan hauskoina käytännön harjoitteina, yhdessä tehden, aloittaen helpolla matalan kynnyksen meiningillä. Improtyöpajan kesto voi vaihdella puolen tunnin makupalasta pitempään koulutukseen, tarpeen mukaan.

Tilaa improtyöpaja tai kysy lisätietoa Vinkkelin esityksistä osoitteesta impro@vinkkeli.fi.